Tässä meidän uusi perheenjäsen, hurmuripoika Aarre

Tällaisen upeuden haimme Windy Forest's kennelistä ja onnellisia ollaan, nimi on Aarre eli Windy Forest's My Wildest Dream, poika on ylittänyt kaikki odotukset, todellinen hurmuri luonne ja kaunis kuin mikä, joka päivä ihmettelen tätä aarretta, että asustaa nyt meillä =)

 

HELMI KASVAA MUKAVAA VAUHTIA

Helmi kasvaa mukavaa tahtia ja rokotukset menivät hienosti ja tyttö sai paljon kehuja luonteen ja kauniin ulkonäön vuoksi. Helmin luonne onkin tosi ihana, sopivasti vauhtia ja järkeä =) Silmätkin on todettu CEA terveiksi.

HERTALLE HIENO NÄYTTELYTULOS JUNNULUOKASTA

Hertalle hieno tulos ensimmäisessä junnuluokan näyttelyssä Orivesi 2.7. 2022, tuomari Helen Tonkson, Viro JUN EH JUK 3!!!

1,5 years old, Correct in type, Feminin head, Correct ear carriage,Good front, feet, ribcage and topline, correct angulation and tail carriage, Stability in movements, Good condition.

SAMPOLLA ENSIMMÄISET NÄYTTELYT PORISSA, PORVOOSSA JA AVO LUOKISTA 2021 ja 2022

Hienosti alkoi Sampon eli SUMMERWAY'S KISS FROM BLUE GALAXY SOULMANin näyttelyt ja ensimmäisestä Porin 1.8. näyttelystä tuoksena luokkasijoitus eli JUN EH ja JUK 2. Tuomari tuli vielä kehän laidalle juttelemaan ja kommentoi, että Sampo on todellakin ERITTÄIN HYVÄ ja kunhan massaa tulee niin erittäin lupaavalta näyttää. Tästä olen samaa mieltä, sillä Sampo tulee äitiinsa ja kehittyy hitaasti, mikä minusta hyvä juttu.

2. näyttelytulos Porvoo 12.9. Tuomari Pirjo Aaltonen ja tulos NUO ERI NUK 3 ja arvostelussa muun muassa: Hyvänrunkoinen ja -luustoinen mittasuhteiltaan sopusuhtainen uros. Selvä sukupuolileima, oikein asettuneet , kevyesti taittuneet korvat, hyvä eturinta ja kulmaukset, hyvät sivuliikkeet

3. Luumäki 31.7.21 arvostamani Paavo Mattila AVO ERI, AVK 2, SA, PU 5 ja VARASERT!

Erinomainen uros, hyvämallinen pää, hyvät korvat, kaunis kaula, erittäin hyvä runko, hyväasentoiset raajat, hyvälaatuinen karvapeite, liikkuu hyvin, miellyttävä käytös 

 4. Porin näyttelystä 30.7.2022 tiukahko tuomari tämäkin (jakoi rutkasti EH ja myös H ja Eva tulos) Mijatovic Jadranka, Kroatia 

 AVO ERI AVK 4 (11 avourosta)!!!!

 3 years old Excellent type, size & bones, Good lenght of head, Fine in foreface, Well arched neck, Good topline, Well angulated, Moves well.

 

 

Tiuku Nostalgia pentujen kevät 2022 ihana äiti

Tiukusta kuva viime kesältä 2021. 

Porvoon ja Turun näyttelyiden tulokset Hattaralle, Tenholle ja Jekulle

Olimme Hattaran jaTenhon kanssa ensimmäisissä näyttelyissä Turussa  ja Porvoossa, mukana oli myös velipoika Jekku perheineen! Oli jälleen mukavat reissut ja olimme tyytyväisiä tuloksiin🙂

Tulokset:

Turku 15.6.2019, tuomari Zake Ligita, Latvia

Summerway's Joy Of Melody Dream Girl, Hattara JUN EH / 2

Summerway's Joy Of Moonlight Prince JUN H

Windy Forest's Touche Of Love JUN EH / 2

 

Porvoo 3.8.2019, tuomari Zizevskis Igoris, Liettua

Summerway's Joy Of Melody Dream Girl, Hattara JUN EH / 3

Summerway's Joy Of Moonlight Prince JUN EH

Windy Forest's Touche Of Love JUN ERI / 2

 

Ylhäällä koottu kuva perheemme koirista,

Säde, Tosca, Sulo, Zorro (ylärivi)

Santos, Taika, Muusa, Tuikku (alarivi), 

joista jo osa on koirien taivaassa (Säde, Tuikku,Taika ja Tosca)  

 

 

Oheisessa kuvassa vasemmalta Sulo, Tiuku, Tiara ja Zorro...

 

Alasivuilta löydät tarkemmat tiedot🙂

Tenho eli Windy Forest's Touch of Love 1,5 v

Meidän symppis ja todella nimensä veroinen eli rakkauden kosketus! Aivan mahtava poika, todella fiksu, leikkisä, mutta kuitenkin arvonsa tunteva, Sulo kingin suosikki ja kaikkien kaveri, perheemme uusi prinssi!