HERTALLE JA SAMPOLLE SUUNNITTEILLA PENTUJA

Hertalle eli Summerway's Miracle of Lovestar Ruby Angel ja Sampolle eli Summerway's Kiss From Blue Galaxy Soulman suunnitteilla seuraava pentue.

Molemmat vanhemmat ovat täysin terveitä lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja CEA-terveet silmät.

Hertan ja Sampon luonteet ovat aivan yli-ihanat ja molemmat muunmuassa käyneet jo näyttelyissäkin hienoilla tuloksilla. Odotamme kauniita, terveitä ja ihanaluonteisia pentuja tulevaksi.

TIUKUN JA SAMPON PENTUE SYNTYNYT 12.4.2022

Kovin odotettu yhdistelmä tuotti tuloksen: kaksi reipasta trikkipentua, Helmi eli Summerway's Nostalgia Dream Glamour Queen jääpi kotiin ja Hurmuri poika eli Paavo Summerway's Nostalgia Dream Charmy Prince on löytänyt oman kodin. 

Äitinä minun spessu Tiukuni, joka terve tyttö ja yltiöihana luonne sekä ksunis rakenteinen ja isänä Sampo, minun kasvattini, joka myös terve poika ja näyttelyissäkin menestynyt. Ollaan niin onnellisia. 🙂❤

Tiukulle ja Tenholle syntyi uusintayhdistelmästä 4 tyttövauvaa 30.1.2021

Tiukulle ja Tenholle syntyi 4 tyttövauvaa 30.1.2021. Värit jakautuivat toivomani mukaan eli trikkityttöjä tuli kolme, joista valitsen yhden kenneliimme Tiaran tilalle ja olen Tiukulle ikikiitollinen näistä aarteista. Yksi bluemerletyttö syntyi myös ja on kyllä niin yli-ihana, etten tiedä mitä teen, eli jääkö peräti kaksi pentua kotiin kasvamaan. Molemmilla vanhemmilla terveet lonkat, kyynärät ja polvet sekä CEA-terveet silmät. Tenholla paras tulos ERI / 2 näyttelyistä. Kaikki pennut ovat jo löytäneet kodin. Kyllä olemme onnellilsia.

Tiuku ja Tenho saaneet vauvoja 3.9.2019

Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin sai pentuja 3.9.2019, yhdeksän suloista palleroa, joista 4 x tricolour  urosta, 2 x bluemerle urosta ja 3 x bluemerle tyttö. Pennut saaneet kaikki jo omat kodit.

Isänä meidän Sulon sukulainen ja meidän perheen uusi King, Windy Forest's Touch Of Love, jolla aivan ihana luonne ja B/A lonkat, kyynärät 0/0, terveet silmät ja näyttelytulos JUN ERI/2!

Pentujen emona on Tiuku eli Dispiritos Leah Louise a'Flyin. A/A lonkat, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja silmät terveet (ripsi ja rihma).

 

 

 

Summerway's pennut

Pentueita meillä on ollut 14 kpl 39 vuoden aikana. Pennut lähtevät aina uuteen kotiinsa lääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, matokuurit annettuina seka saavat mukaansa yksilöllisen pentupaketin (sisältyy: ensimmäinen kaulapanta ja remmi, ruokaa, lelu, peti) ja pentuvihkon, jossa on tarkat hoito- ja ruokintaohjeet. Vuodesta 2021 lähtien myyn pennut vain, jos ostaja sitoutuu viemään pennun yhden vuoden iässä silmien tarkastukseen, sekä lonkka- ja kyynäräkuviin, polvien tarkastusta suosittelen. Kun ostaja sitoutuu näihin pevisaan kuuluviin rodulle kuuluviin tarkastuksiin ja kuviin, koen että perhe on vastuuntuntoinen pennun ostaja ja asiasta hyötyy uusi omistaja, kasvattaja sekä koko rotu, sillä yhdessä näin pidämme huolta rodun terveydestä👍😁💖

Pennut kasvavat alkutaipaleensa kasvattajan luona perheen normaalissa arjessa. Pennut saavat nukkua rauhassa ja toisaalta hereillä ollessaan totutella ihmisten kanssa olemiseen ja leimautua siten hyvin ihmiseen ( ja myös perheen muihin koiriin). Terveellinen ja monipuolinen penturuoka on myös tärkeä osa tervettä kasvua. 

 

Kommentit

27.02.2021 09:16

Mila Mesterton

hei! onko teillä pentusuunnitelmia tälle vuodelle ?

03.04.2021 18:30

Kasvattaja

Hei! Kannattaa seurata kotisivujani, sinne tulee infoa suunnitelmusta, eli Mannan pentuesuunnitelmat näkyvät jo nyt. Y T Hanni-Maria

27.02.2021 07:52

Helena Venetvaara

Hei! Kuvaatte kauniisti koirianne. Otan osaa Tiaran kohtalosta! Tiedustelen pentusuunnitelmianne. Meillä on 8 v Eeva-collie ja toinen suunnitteilla. Etsimme kahden aikuisen kotiin uutta koiraa.

03.04.2021 18:29

Kasvattaja

Hei! Enpä ollut huomannut, että ei ollut tullut omaan sähköpostiin tietoa yhteydenotosta. Eli kannattaa seurata kotisivujani, Mannan suunnitelmat muun muassa näkyvät nyt kotisivuillani. T Hanni-Maria

07.04.2019 12:50

Kari Talassalo 0405573118

Olemme hankkimassa collien pentua. Eli onko tarjolla, sitten voimme keskustella lisää.

08.04.2019 15:17

Hanni

Hei!

Pennut ovat jo kaikki matkanneet omiin perheisiinsä. Pentusuunnitelmia ei tälle vuodelle ole ainakaan vielä.

Yst. terv.
Hanni